Blank screen after import scan

Fixed bugs will be filed here.

Blank screen after import scan

Postby DuLac » Mon May 02, 2016 7:15 pm

After I launch Muso and proceed to import a specific folder everything happens normally as it is supposed to. That is, Muso scans the folder and after that I am presented with a screen showing a table with all tracks to be imported and their details. However, after importing some folders - and the number varies - after the import scan all I am left with is a blank screen (please see image).
I have been using Muso for some 3 years now. I cannot guarantee that this behaviour has been happening from day one but I am pretty sure it has. I am positive though that it has been happening for a long long time now and many versions ago.
It is not an important issue and that is the reason why I am only reporting it now. I can live with it really. Also I am not sure if the problems is Muso related or it has to do with something in PC/video card. I am running a Windows 7 Ultimate in a machine with 16Gb RAM.
Attachments
import.jpg
DuLac
 
Posts: 205
Joined: Sun Feb 10, 2013 9:53 am

Re: Blank screen after import scan

Postby musoware » Tue May 03, 2016 8:04 am

If you untick the "Album/Artist Just Viewed" checkbox and leave just the "Just Imported Only" tickbox checked it will correct the issue.
musoware
Site Admin
 
Posts: 1816
Joined: Fri Sep 14, 2012 6:50 am

Re: Blank screen after import scan

Postby DuLac » Tue May 03, 2016 5:55 pm

Thank you. Indeed, that solved this issue.
DuLac
 
Posts: 205
Joined: Sun Feb 10, 2013 9:53 am


Return to Fixed (Archived)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron